Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo vegetar wok

Lavkarbo vegetarwok med curry

Allergener: Nøtter, Selleri, Soya, Sulfitter
Tid: 20 minutter
Porsjoner: 1 porsjon
Kalorier: 277kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skyll nudlene godt under rennende kaldt vann og la de renne av seg i en sil.
  • Fres nudlene i en tørr stekepanne i ca. 10 minutter. Krydre med salt og pepper.
  • Skjær rødløk i strimler. Skjær gulroten på langs med en ostehøvel eller potetskreller, slik at du får lange strimler. Skjær brokkoli i buketter. Skjær paprika i strimler. Skjær stangselleri i små terninger.
  • Finhakk hvitløk, chili og ingefær og fres dette i to minutter i en stekepanne med cooking spray. Tilsett så rødløk og stek dette sammen i noen minutter. Før du tilsetter de øvrige grønnsakene. Stek i et par minutter. Tilsett mer olje ved behov.
  • Hell over lime, soyasaus og hvitvinseddik og bland godt. Tilsett til slutt indian curry og creme fraiche. Bland godt og server.
  • Tilsett mer indian curry og server gjerne med creme fraiche dersom du syntes retten er sterk. Strø over hakkede pistasjnøtter dersom du liker det.

Næringsinnhold

Kalorier: 277kcal | Karbohydrater: 19g | Protein: 7g | Fett: 16g