Skyll nudlene godt under rennende kaldt vann og la de renne av seg i en sil.
Fres nudlene i en tørr stekepanne i ca. 10 minutter. Krydre med salt og pepper.
Skjær rødløk i strimler. Skjær gulroten på langs med en ostehøvel eller potetskreller, slik at du får lange strimler. Skjær brokkoli i buketter. Skjær paprika i strimler. Skjær stangselleri i små terninger.
Finhakk hvitløk, chili og ingefær og fres dette i to minutter i en stekepanne med cooking spray. Tilsett så rødløk og stek dette sammen i noen minutter. Før du tilsetter de øvrige grønnsakene. Stek i et par minutter. Tilsett mer olje ved behov.
Hell over lime, soyasaus og hvitvinseddik og bland godt. Tilsett til slutt indian curry og creme fraiche. Bland godt og server.
Tilsett mer indian curry og server gjerne med creme fraiche dersom du syntes retten er sterk. Strø over hakkede pistasjnøtter dersom du liker det.