0.5stk.blomkål (varier mengden etter størrelsen på blomkålen)
Meierismør eller olje til steking
Salt
50gramkremost med pepper evt. en annen smak
2ssfinhakket fersk kruspersille
Salatmiks
Cherrytomater
Agurk
Oliven
Fremgangsmåte
Sett ovnen på over- og undervarme på 180 grader.
Legg kyllingfileten i en ildfast form eller på et bakebrett med bakepapir. Stekes midt i ovnen i 20-30 minutter, til kjøttet er gjennomstekt. Sjekk steketid på pakken du har kjøpt.
Rasp blomkålen til blomkålris. Bruk enten rivjern, kniv eller foodprosessor.
Stek blomkålrisen i en stekepanne med olje eller smør. Krydres med salt. Stekes i fem minutter før du tilsetter kremost. Bland godt. Vend inn hakket kruspersille rett før servering.
Lag salat med de ingrediensene du foretrekker og server salaten til retten.