Skjær kyllingfileten på langsiden, slik at du deler én kyllingfilet i to tynne fileter.
Lag eddiklake ved å blande eddik, salt og vann i en bolle. Tilsett kyllingfiletene og la de ligge i laken i 30 minutter. Laken bidrar til å gjøre kyllingen mør, da den bryter fibrene i kjøttet.
Sett ovnen på varmluft på 200 grader.
Pisk egg i en bolle.
Kjør baconsvor i en foodprosessor eller lignende. Bland sammen baconsvor, salt og paprikapulver i en bolle.
Dypp kyllingfileten først i eggeblandingen, før den dyppes i paneringsblandingen. Legg kyllingen på bakebrett med bakepapir.
Stekes på midterste rille i ovnen i ca. 15 - 20 minutter. Sjekk at den er gjennomstekt før du tar den ut av ovnen.
Skjær hokkaidogresskar i tynne båter. Pensle med olje og strø over salt og pepper. Spre gresskaret utover et bakebrett og stek i ovnen sammen med kyllingen i 20 minutter.
Serveres med sukkerfri ketchup og hakket kruspersille.