Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Merknader
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
LAVKARBO HOKKAIDO MOZZARELLA KAKER
Allergener:
Egg, Melk
Tid:
45
minutter
minutter
Porsjoner:
4
porsjoner
Kalorier:
301
kcal
Author:
Helle Toome
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
250
g
Hokkaido gresskar
250
revet mozzarella
(ikke i lake)
3
egg
30
g
pofiber
0.5
ts
xanthan gum
0.5
ts
hvitløkpulver
Salt og pepper
Smør til steking
Fremgangsmåte
Del gresskaret i biter og fjern frø. Kok i en kjele med vann.
Hell av vannet og mos gresskaret med en gaffel eller lignende.
Tilsett mozzarella ost, egg, pofiber, xanthan gum, hvitløkspulver, salt og pepper i det moste gresskaret.
Form kakene med en spiseskje.
Stek i en stekepanne med smør, på lav varme til de er brun på begge sider.
Merknader
Oppskriften er laget av Helle Toome
www.tolowcarbs.no
Instagram
@tolowcarbs_norge
Næringsinnhold
Kalorier:
301
kcal
|
Karbohydrater:
7
g
|
Protein:
22,7
g
|
Fett:
18,8
g