Gå tilbake
+ porsjoner
Hokkaido mozzarella kaker

LAVKARBO HOKKAIDO MOZZARELLA KAKER

Allergener: Egg, Melk
Tid: 45 minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 301kcal
Forfatter: Helle Toome
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 250 gram Hokkaido gresskar
  • 250 revet mozzarella (ikke i lake)
  • 3 egg
  • 30 gram pofiber
  • 0.5 ts xanthan gum
  • 0.5 ts hvitløkpulver
  • Salt og pepper
  • Smør til steking

Fremgangsmåte

  • Del gresskaret i biter og fjern frø. Kok i en kjele med vann.
  • Hell av vannet og mos gresskaret med en gaffel eller lignende.
  • Tilsett mozzarella ost, egg, pofiber, xanthan gum, hvitløkspulver, salt og pepper i det moste gresskaret.
  • Form kakene med en spiseskje.
  • Stek i en stekepanne med smør, på lav varme til de er brun på begge sider.

Merknader

Oppskriften er laget av Helle Toome www.tolowcarbs.no Instagram @tolowcarbs_norge

Næringsinnhold

Kalorier: 301kcal | Karbohydrater: 7g | Protein: 22.7g | Fett: 18.8g