Go Back
+ servings
Hokkaido mozzarella kaker

LAVKARBO HOKKAIDO MOZZARELLA KAKER

Ingen vurderinger enda
Skriv ut Pin
Tid: 45 mins
Antall: 4 porsjoner
Forfatter: Helle Toome

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 301kcal | Karbohydrater: 7g | Protein: 22.7g | Fett: 18.8g
Allergener
Egg
Melk

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

  • 250 gram Hokkaido gresskar
  • 250 revet mozzarella (ikke i lake)
  • 3 egg
  • 30 gram pofiber
  • 0.5 ts xanthan gum
  • 0.5 ts hvitløkpulver
  • Salt og pepper
  • Smør til steking

FREMGANGSMÅTE

  • Del gresskaret i biter og fjern frø. Kok i en kjele med vann.
  • Hell av vannet og mos gresskaret med en gaffel eller lignende.
  • Tilsett mozzarella ost, egg, pofiber, xanthan gum, hvitløkspulver, salt og pepper i det moste gresskaret.
  • Form kakene med en spiseskje.
  • Stek i en stekepanne med smør, på lav varme til de er brun på begge sider.

Kommentar

Oppskriften er laget av Helle Toome www.tolowcarbs.no Instagram @tolowcarbs_norge