Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo kinakål med scampi

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO VARMLUNSJ SCAMPI OG KINAKÅL

Allergener: Melk, Skalldyr
Tid: 15 minutter
Porsjoner: 1 porsjon
Kalorier: 344kcal
Forfatter: Helle Toome
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 150 gram kinakål
  • 100 gram scampi
  • 75 gram avokado
  • 10 gram revet parmesan
  • 0.5 ts hvitløkspulver
  • 1 krm chili explosion
  • Smør til steking
  • Fresk basilikum
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Skjær kinakålen i skiver. Del avokadoen i små biter.
  • Stek kinakål og avokado i smør, smak til med salt, pepper, basilikum og hvitløkspulver.
  • Stek reker i smør, smak til med salt, pepper og chili.
  • Legg stekt kinakål på en tallerken, topp med rekene.
  • Dryss over revet parmesan.

Merknader

Oppskriften er laget av Helle Toome www.tolowcarbs.no Instagram @tolowcarbs_norge

Næringsinnhold

Kalorier: 344kcal | Karbohydrater: 3.3g | Protein: 30.1g | Fett: 22.8g