Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo crunchy granola

Lavkarbo crunchy granola

Allergener: Egg, Nøtter
Tid: 45 minutter
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir ca. 250 gram ferdig granola)
Kalorier: 531kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 175 grader.
  • Bland alle ingrediensene i en foodprosessor, unntatt egg. Pulser i noen sekunder slik at du bevare noen store nøttebiter. Bland så inn egget med en slikkepott.
  • Bre blandingen på et bakepapir. Blandingen kan legges tett sammen da den skal knekkes opp når den er avkjølt.
    Lavkarbo crunchy granola
  • Stekes på midterste rille i ovnen i ca. 20 minutter. Sjekk underveis slik at granolaen ikke blir brent.
  • Avkjøles helt på bakebrettet. Granolaen kjennes myk ut når den er varm, men blir hard når den avkjøles. Knekkes opp når den er avkjølt og oppbevares i en lukket boks eller krukke på kjøkkenbenken.
  • Bland inn kakaonibs, frysetørket bringebær og kokoschips dersom du ønsker det.

Næringsinnhold

Servering: 100 gram | Kalorier: 531kcal | Karbohydrater: 3g | Protein: 19g | Fett: 44g