Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo svinesnadder med bearnaisesaus

Lavkarbo svinesnadder med bearnaisesaus

Kjøkken: Middagshefte
Allergener: Egg, Melk, Selleri
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 840kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 400 g nakkekotelett
  • 175 g paprika (gjerne miks av flere farger)
  • 2 sjalottløk
  • 150 g champignon
  • 200 g sellerirot
  • Meierismør til steking
  • Muskat
  • Salt og pepper
  • Hjemmelaget bearnaisesaus (du kan evt. kjøpe lavkarbo bearnaisesaus)

Fremgangsmåte

  • Kutt kjøttet i strimler. Kutt paprika i strimler, sjalottløk og champignon i båter. Sellerirot skrelles og kuttes i tynne strimler.
  • Krydre kjøttet med salt, pepper og muskat. Varm smør i en stekepanne til medium temperatur og stek til det er gjennomstekt. Legg over i en skål.
  • Tilsett mer smør i stekepannen og stek grønnsakene på medium/høy varme til de får stekeskorpe men fremdeles kjennes sprø.
  • Legg kjøttet tilbake i stekepannen med grønnsakene. Krydre med salt og pepper. Fres videre i et minutter.
  • Server retten med bearnaisesaus.

Næringsinnhold

Kalorier: 840kcal | Karbohydrater: 6.6g | Protein: 47g | Fett: 68.3g