Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Merknader
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO RØDBETSUPPE MED RIBBE
Rett:
middag
Allergener:
Melk
Tid:
45
minutter
minutter
Porsjoner:
2
porsjoner
Kalorier:
848
kcal
Author:
Helle Toome
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
400
g
tynnribbe
Smør eller olje til steking
1
l
vann
100
g
rød hodekål
35
g
rødløk
60
g
rosenkål
65
g
rå rødbeter
1
ss
sitronsaft
Salt og pepper
60
g
rømme
til servering
Fremgangsmåte
Skjær kjøttet i biter og brun i en panne.
Hell så dette over i en stor kjele, og tilsett vann.
Kutt opp grønnsakene. Riv rødbete med et rivjern.
Stek rødløk og tilsett grønnsakene og sitronsaft til kjøttet i kjele.
Kok kjøtt og grønnsaker i ca. 25 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Server med rømme.
Merknader
Takk til Helle Toome som har laget oppskriften
www.tolowcarbs.no
Instagram
@tolowcarbs_norge
Næringsinnhold
Kalorier:
848
kcal
|
Karbohydrater:
8,8
g
|
Protein:
30,9
g
|
Fett:
76
g