OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO RØDBETSUPPE MED RIBBE
Rett: middag
Allergener: Melk
Tid: 45 minutter minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 848kcal
Forfatter: Helle Toome
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 400 gram tynnribbe
- Smør eller olje til steking
- 1 l vann
- 100 gram rød hodekål
- 35 gram rødløk
- 60 gram rosenkål
- 65 gram rå rødbeter
- 1 ss sitronsaft
- Salt og pepper
- 60 gram rømme til servering
Skjær kjøttet i biter og brun i en panne.
Hell så dette over i en stor kjele, og tilsett vann.
Kutt opp grønnsakene. Riv rødbete med et rivjern.
Stek rødløk og tilsett grønnsakene og sitronsaft til kjøttet i kjele.
Kok kjøtt og grønnsaker i ca. 25 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Server med rømme.
Kalorier: 848kcal | Karbohydrater: 8.8g | Protein: 30.9g | Fett: 76g