Go Back
+ servings
Lavkarbo rødbetsuppe med ribbe

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO RØDBETSUPPE MED RIBBE

Ingen vurderinger enda
Skriv ut Pin
Tid: 45 mins
Antall: 2 porsjoner
Forfatter: Helle Toome

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 848kcal | Karbohydrater: 8.8g | Protein: 30.9g | Fett: 76g
Allergener
Melk

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

  • 400 gram tynnribbe
  • Smør eller olje til steking
  • 1 l vann
  • 100 gram rød hodekål
  • 35 gram rødløk
  • 60 gram rosenkål
  • 65 gram rå rødbeter
  • 1 ss sitronsaft
  • Salt og pepper
  • 60 gram rømme til servering

FREMGANGSMÅTE

  • Skjær kjøttet i biter og brun i en panne.
  • Hell så dette over i en stor kjele, og tilsett vann.
  • Kutt opp grønnsakene. Riv rødbete med et rivjern.
  • Stek rødløk og tilsett grønnsakene og sitronsaft til kjøttet i kjele.
  • Kok kjøtt og grønnsaker i ca. 25 minutter.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Server med rømme.

Kommentar

Takk til Helle Toome som har laget oppskriften www.tolowcarbs.no  Instagram @tolowcarbs_norge