OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO GRØNNKÅLOSTESUPPE
Rett: middag
Allergener: Melk
Tid: 30 minutter minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 552kcal
Forfatter: Helle Toome
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 100 gram grønnkål
- 100 gram blomkål
- 40 gram fennikel
- 1 fedd hvitløk
- 6 dl vann
- 30 gram meierismør
- 50 gram kremfløte
- 180 gram revet ost
- Salt og pepper
Toppingforslag
- Sprøstekt bacon
- Stekt steinsopp
Kutt grønnkål, blomkål og fennikel i grytebiter. Finhakk hvitløk.
Ha grønnsakene i en kjele med vann. Kok opp og la koke til grønnsakene er mør.
Tilsett meierismør, kremfløte og revet ost. Bruk en stavmikser til å lage en klumpfri suppe. Smak til med salt og pepper.
Topp gjerne suppen med sprøstekt bacon og steinsopp.
Kalorier: 552kcal | Karbohydrater: 4g | Protein: 28g | Fett: 46.5g