Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo grønnkålostesuppe

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO GRØNNKÅLOSTESUPPE

Rett: middag
Allergener: Melk
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 552kcal
Forfatter: Helle Toome
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 100 gram grønnkål
  • 100 gram blomkål
  • 40 gram fennikel
  • 1 fedd hvitløk
  • 6 dl vann
  • 30 gram meierismør
  • 50 gram kremfløte
  • 180 gram revet ost
  • Salt og pepper

Toppingforslag

  • Sprøstekt bacon
  • Stekt steinsopp

Fremgangsmåte

  • Kutt grønnkål, blomkål og fennikel i grytebiter. Finhakk hvitløk.
  • Ha grønnsakene i en kjele med vann. Kok opp og la koke til grønnsakene er mør.
  • Tilsett meierismør, kremfløte og revet ost. Bruk en stavmikser til å lage en klumpfri suppe. Smak til med salt og pepper.
  • Topp gjerne suppen med sprøstekt bacon og steinsopp.

Merknader

Takk til Helle Toome som har laget oppskriften www.tolowcarbs.no  Instagram @tolowcarbs_norge

Næringsinnhold

Kalorier: 552kcal | Karbohydrater: 4g | Protein: 28g | Fett: 46.5g