Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Merknader
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO GRØNNKÅLOSTESUPPE
Rett:
middag
Allergener:
Melk
Tid:
30
minutter
minutter
Porsjoner:
2
porsjoner
Kalorier:
552
kcal
Author:
Helle Toome
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
100
g
grønnkål
100
g
blomkål
40
g
fennikel
1
fedd
hvitløk
6
dl
vann
30
g
meierismør
50
g
kremfløte
180
g
revet ost
Salt og pepper
Toppingforslag
Sprøstekt bacon
Stekt steinsopp
Fremgangsmåte
Kutt grønnkål, blomkål og fennikel i grytebiter. Finhakk hvitløk.
Ha grønnsakene i en kjele med vann. Kok opp og la koke til grønnsakene er mør.
Tilsett meierismør, kremfløte og revet ost. Bruk en stavmikser til å lage en klumpfri suppe. Smak til med salt og pepper.
Topp gjerne suppen med sprøstekt bacon og steinsopp.
Merknader
Takk til Helle Toome som har laget oppskriften
www.tolowcarbs.no
Instagram
@tolowcarbs_norge
Næringsinnhold
Kalorier:
552
kcal
|
Karbohydrater:
4
g
|
Protein:
28
g
|
Fett:
46,5
g