Hakk pølsen i skiver og deretter i båter. Finhakk sjalottløk og hvitløk. Kutt champignon i to og deretter i tynne skiver.
Varm smør i en stekepanne til medium varme. Stek sjalottløk i 5 minutter. Tilsett hvitløk og champignon, og stek videre til soppen faller sammen.
Hell over kremfløte, kyllingfond og hvithvinseddik, kok opp. Tilsett pølsebitene og la koke i minimum 20 minutter, til sausen tykner.
Vask squashen. Bruk en spiralkutter/spiralizer til å lage spaghetti. Bruk eventuelt en ostehøvel og skjær skiver før du deler skivene i strimler med en kniv.
Rør squashspaghetti og parmesan inn i sausen. Hold gjerne igjen litt parmesan til topping. Smak til med salt og pepper.
Smørstekte aspargesbønner
Stek aspargesbønner i en stekepanne med smør på medium varme. Smak til med muskat, salt og pepper.
Server stekte aspargesbønner til retten. Topp med finhakket kruspersille.