Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Merknader
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
LAVKARBO SIDEFLESK MED KANTARELL
Allergener:
Ingen
Tid:
30
minutter
minutter
Porsjoner:
1
porsjon
Kalorier:
576
kcal
Author:
Helle Toome
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
140
g
lettsaltet sideflesk
150
g
kantarell
75
g
reddik
150
g
rosenkål
1
ts
røykt paprikapulver
Salt og pepper
Fremgangsmåte
Skjær kjøttet og sopp i biter. Kutt reddik og rosenkål i mindre biter.
Brun kjøtt og sopp i en tørr stekepanne.
Tilsett grønnsaker og røykt paprikapulver.
Stek grønnsakene til de blir gjennomvarm og myke.
Smak til med salt og pepper.
Merknader
Takk til Helle Toome som har laget oppskriften
www.tolowcarbs.no
Instagram
@tolowcarbs_norge
Næringsinnhold
Kalorier:
576
kcal
|
Karbohydrater:
9
g
|
Protein:
28,4
g
|
Fett:
45,6
g