Allergener: Melk, Peanøtter
Porsjoner: 1 kake (1 kake gir 12 kakestykker)
Kalorier: 380kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Brownie
Forvarm airfryeren til 150 grader. Bruker du stekeovn sett den på over- og undervarme på 175 grader.
Bland alle ingrediensene til brownie i en bakebolle.
Kle bakeformen til airfryeren med bakepapir. Bruker du stekeovn kler du en liten brødform med bakepapir.
Hell kakerøren i formen og trykk den jevnt utover. Klipp av bakepapir som stikker opp over form.
Stek i airfryer i 10 minutter. Bruker du stekeovn sett formen midt i ovnen og stek i 20 minutter.
Karamell
Bland alle ingrediensene til karamellen i en tykkbunnet kjele. Kok opp og la koke til røren tykner og du får en seig masse. Dette tar ca. 30-40 minutter.
Dekk toppen av kaken med salte peanøtter før du heller over karamellmassen.
Sett til kjøling til karamellen har stivnet, ca. 2-3 timer.
Smelt sjokolade over vannbad og hell smeltet sjokolade over kaken. Sett i kjøleskap til sjokoladen har stivnet.
Kalorier: 380kcal | Karbohydrater: 2.8g | Protein: 8.1g | Fett: 34.7g