Gå tilbake
+ porsjoner
Gresskar og knutekål

LAVKARBO HOKKAIDOGRESSKAR- OG KNUTEKÅLFORM

Rett: Vegetarisk
Allergener: Egg, Melk
Tid: 50 minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 451kcal
Forfatter: Helle Toome
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 200 gram hokkaido-gresskar
  • 200 gram knutekål
  • 4 egg
  • 150 gram mascarpone
  • 15 gram pofiber
  • Salt
  • Pepper
  • 170 gram revet ost

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 180 grader.
  • Riv gresskar og knutekål med et grovt rivjern.
  • Legg revet gresskar og knutekål i en ildfast form ca. 20x25 cm størrelse.
  • Bland egg, mascarpone og pofiber.
  • Krydre blandingen med salt og pepper og hell i formen.
  • Strø over revet ost.
  • Stek i ca. 30 minutter.

Merknader

Oppskriften er laget av Helle Toome
Instagram: @tolowcarbs_norge
Nettbutikk: ToLowCarbs Norge – NORGE

Næringsinnhold

Kalorier: 451kcal | Karbohydrater: 7.2g | Protein: 23.6g | Fett: 35.6g