Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo knekkebrød

LAVKARBO KNEKKEBRØD

Allergener: Egg, Melk, Sesamfrø
Tid: 25 minutter
Porsjoner: 1 langpanne (en langpanne = 16 knekkebrød)
Kalorier: 149kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 220 grader.
  • Bland alle ingrediensene i en bakebolle.
  • Bre blandingen utover et bakebrett med bakepapir. Bruk en slikkepott til å få en jevn og fin spredning av røren.
  • Stekes på midterste rille i 15 minutter. Følg med, så de ikke svir seg.
  • Kutt knekkebrødene med et pizzahjul med en gang du tar bakebrettet ut av ovnen. Kutt de i den størrelsen du ønsker.
  • La knekkebrødene avkjøle seg på rist. Når de er avkjølt kan de oppbevares i en boks på kjøkkenbenken.

Næringsinnhold

Kalorier: 149kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 7g | Fett: 12g