Lavkarbo knekkebrød (glutenfritt)
Allergener: Egg, Melk, Sesamfrø
Tid: 25 minutter minutter
Porsjoner: 1 langpanne (en langpanne = 16 knekkebrød)
Kalorier: 149kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 3 egg
- 3 dl sesamfrø
- 1 dl linfrø
- 1 dl solsikkekjerner
- 75 g revet ost (kan utelates)
- 0.5 ts salt
Sett stekeovnen på over- og undervarme på 220 grader.
Bland alle ingrediensene i en bakebolle.
Bre blandingen utover et bakebrett med bakepapir. Bruk en slikkepott til å få en jevn og fin spredning av røren.
Stekes på midterste rille i 15 minutter. Følg med, så de ikke svir seg.
Kutt knekkebrødene med et pizzahjul med en gang du tar bakebrettet ut av ovnen. Kutt de i den størrelsen du ønsker.
La knekkebrødene avkjøle seg på rist. Når de er avkjølt kan de oppbevares i en boks på kjøkkenbenken.
Kalorier: 149kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 7g | Fett: 12g