Lavkarbo knekkebrød

Lavkarbo knekkebrød er noe som mange savner når de går over til en lavkarbo livsstil. Men du trenger absolutt ikke å savne knekkebrød. Her har vi en supergod og enkel oppskrift, som alle vil kunne klare å lage.

Du kan gjerne prøve deg frem med andre frø. Så lenge du holder deg til en frømengde på 5 dl, vil det ikke ha noe å si for røren om du endrer på frøkombinasjonen. Her er det smak og behag som blir styrende.

Lavkarbo knekkebrød oppbevarer du i en lukket boks på kjøkkenbenken i opp til en måned. Det er uansett høyst sannsynlig at du ikke klare å oppbevare de så lenge, før de blir spist opp.

Server lavkarbo knekkebrød sammen med ditt favorittpålegg.

  • Langpanne: 1
  • Tid: 25 min
  • Nivå: Lett
Ingredienser
  • 3 egg
  • 3 dl sesamfrø
  • 1 dl linfrø
  • 1 dl solsikkekjerner
  • 2 ss økologiske chiafrø
  • 75 gram revet ost
  • 0.5 ts salt
Fremgangsmåte
  1. Sett stekeovnen på over og undervarme på 220 grader.
  2. Bland alle ingrediensene i en bakebolle.
  3. Spre blandingen utover ett bakebrett med bakepapir. Bruk en slikkepott til å få en jevn og fin spredning av røren.
  4. Stekes på midterste rille i 15 minutter. Følg med, så de ikke svir seg.
  5. Kutt knekkebrødene med ett pizzahjul med en gang du tar bakebrettet ut av ovnen. Kutt de i den størrelsen du ønsker.
  6. La knekkebrødene avkjøle seg på rist. Når de er avkjølt kan du oppbevare knekkebrødene i en boks på kjøkkenbenken. Lavkarbo knekkebrød er holdbare i opp til en måned.
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search