
Ja takk, meld meg på (gratis)
Lavkarbo knekkebrød, sprø og god oppskrift!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Lavkarbo knekkebrød er noe som mange savner når de går over til en lavkarbo livsstil. Men du trenger absolutt ikke å savne knekkebrød. Her har vi en supergod og enkel oppskrift, som alle vil kunne klare å lage.
Du kan gjerne prøve deg frem med andre frø. Så lenge du holder deg til en frømengde på 5 dl, vil det ikke ha noe å si for røren om du endrer på frøkombinasjonen. Her er det smak og behag som blir styrende.
Lavkarbo knekkebrød oppbevarer du i en lukket boks på kjøkkenbenken i opp til en måned. Det er uansett høyst sannsynlig at du ikke klare å oppbevare de så lenge, før de blir spist opp.
Server lavkarbo knekkebrød sammen med ditt favorittpålegg.
Ønsker du andre lavkarbo oppskrifter finner du det her.

LAVKARBO KNEKKEBRØD
PinNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)



Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 3 egg
- 3 dl sesamfrø
- 1 dl linfrø
- 1 dl solsikkekjerner
- 75 gram revet ost (kan utelates)
- 0.5 ts salt
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på over- og undervarme på 220 grader.
- Bland alle ingrediensene i en bakebolle.
- Bre blandingen utover et bakebrett med bakepapir. Bruk en slikkepott til å få en jevn og fin spredning av røren.
- Stekes på midterste rille i 15 minutter. Følg med, så de ikke svir seg.
- Kutt knekkebrødene med et pizzahjul med en gang du tar bakebrettet ut av ovnen. Kutt de i den størrelsen du ønsker.
- La knekkebrødene avkjøle seg på rist. Når de er avkjølt kan de oppbevares i en boks på kjøkkenbenken.