Tid: 10 minutter minutter
Porsjoner: 6 porsjoner
Kalorier: 198kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 4 avokado
- 0,5 løk finhakket
- 1 neve frisk koriander finhakket
- 1 fersk jalapeno uten frø, evt. et par syltet jalapeno, finhakket
- 1,5 lime saften
- 0,25 ts korianderpulver
- 1 ts salt
Del avokadoene og bruk en skje til å grave ut avokadokjøttet. Bruk en potetstamper til å grovt knuse avokadoene i en bolle.
Bland inn løk, koriander, jalapeno, limesaft, salt og korianderpulver. Smak til med salt og lime.
Legg den enes steinen fra avocadoen i skålen med guacamolen, så unngår du at avocadoen blir brun. La avocadoen få hvile litt før du serveren den, slik at smakene får satt seg.
Kalorier: 198kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 2g | Fett: 20g