Verdens beste guacamole

Verdens beste guacamole

Vi har forsøkt mange guacamole oppskrifter opp igjennom og denne synes vi er den aller beste. Vi bruker verken rømme, creme fraiche, hvitløk eller tomater i denne oppskriften. Resultatet er en kremet guacamole med mye smak, passelig syrlighet og litt tyggemotstand. Du trenger syv ingredienser for å lage denne guacamolen. Du trenger avokado, løk, fersk koriander, korianderpulver, jalapeno, salt og lime.

Vi hadde hørt at korianderpulver skulle fungere veldig bra i guacamole, og det gjør det virkelig. Vi lager vår guacamole grov, og bruker derfor ikke stavmikser. Et godt tips er å bruke en potetstamper til å knuse avokadoene. Det er mye lettere enn å bruke gaffel, spesielt dersom avokadoene ikke er myke nok.

Du bør også bruke ferske avokadoer som ikke er for harde og ikke for myke. Da sikrer du det beste resultatet. Hjemmelaget guacamole passer til så mangt. For eksempel til taco, som dipp, til meksikansk mat og mye mer.

Her finner du vår oppskrift på lavkarbo taco.
Hjemmelaget tacokrydder finner du her.

Hjemmelaget guacamole

OPPSKRIFT PÅ GUACAMOLE

Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 10 mins
Antall: 6 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 198kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 2g | Fett: 20g
Allergener
Ingen

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

  • 4 avokado
  • 0,5 løk finhakket
  • 1 neve frisk koriander finhakket
  • 1 fersk jalapeno uten frø, evt. et par syltet jalapeno, finhakket
  • 1,5 lime saften
  • 0,25 ts korianderpulver
  • 1 ts salt

FREMGANGSMÅTE

  • Del avokadoene og bruk en skje til å grave ut avokadokjøttet. Bruk en potetstamper til å grovt knuse avokadoene i en bolle.
  • Bland inn løk, koriander, jalapeno, limesaft, salt og korianderpulver. Smak til med salt og lime.
  • Legg den enes steinen fra avocadoen i skålen med guacamolen, så unngår du at avocadoen blir brun. La avocadoen få hvile litt før du serveren den, slik at smakene får satt seg.

Alt du trenger til tacoen

Under finner du alle våre taco-relaterte oppskrifter.

Recommended Posts

Legg igjen en kommentar

Anmeldelse av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search