Bløtlegg gelatinplatene i en skål med kaldt vann i ca. 10 minutter, eller til de er myke.
I en liten bolle, bland kakaopulveret med varmt vann. Rør godt til blandingen er glatt og sett til side.
Pisk eggene til lys og luftig eggedosis.
Pisk kremfløte sammen med søtning til myk krem.
Klem ut vannet fra gelatinplatene og legg dem i en skål. Rør inn varmt vann.
Rør inn kakaoblandingen i bollen med eggedosis. Hell den oppløste gelatinen i en tynn stråle i eggedosisen, mens du visper kontinuerlig. Bland deretter inn den stivpiskede kremen.
Smak til med litt salt og eventuelt mer søtning.
Fordel sjokoladefromasjen i de formene du ønsker å servere fra, enten en stor skål eller mindre serveringsskåler/glass.
Sett i kjøleskapet i minimum 2 timer, eller til den er fast.
Pynt gjerne med raspet sjokolade uten sukker, hakkede nøtter eller bringebær før servering.
Merknader
Du kan eksperimentere med å tilsette en liten mengde vaniljepulver, eller en skvett kaffe, for å fremheve sjokoladesmaken ytterligere.