Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Merknader
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO COLESLAW
Allergener:
Egg, Melk, Sulfitter
Tid:
10
minutter
minutter
Porsjoner:
6
porsjoner
Kalorier:
280
kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
100
gram
majones
200
gram
creme fraiche
eller rømme
1
ss
sitronsaft
1
ss
hvitvinseddik
1
ss
finesse bakesukker
eller annen søtning
1
ts
salt
0.5
ts
pepper
1
liten
sommerkål
eller hodekål
4
knaskegulrøtter
(kan utelates)
Fremgangsmåte
Bland majones, creme fraiche/rømme, sitronsaft, hvitvinseddik, søtning, salt og pepper i en stor bolle.
Del kål i tynne strimler. Skrell og rasp en gulrot, dersom du ønsker å bruke det.
Legg kål og evt. gulrot i bollen med dressing. Bland dette godt inn.
Merknader
Server lavkarbo coleslaw til kjøtt eller fisk. Det smaker spesielt godt til grillmat.
Næringsinnhold
Kalorier:
280
kcal
|
Karbohydrater:
9
g
|
Protein:
3
g
|
Fett:
25
g