Sett stekeovnen på varmluft på 200 grader. Evt. over- og undervarme på 220 grader.
Legg et bakepapir på et bakebrett.
Bre revet ost i en sirkel på bakepapiret. Osten skal legges tett.
Knekk egget, ca. i midten av osten. Stikk hull i plommen.
Strø over pizzakrydder, eller annet ønsket krydder.
Legg over tynne skiver med champignon.
Stekes på midterste rille i ovnen, til osten er smeltet og blitt gylden. Dette tar ca. 10-12 minutter.
Legg over ønsket mengde serranoskinke og rull sammen osterullen. Den må rulles før osten blir avkjølt, ellers stivner osten og du får ikke rullet den. Bruk gjerne bakepapiret som hjelp når du skal rulle, så slipper du å brenne deg.
Merknader
Server gjerne osterull med egg og serranoskinke sammen med en enkel salat, så har du ett nydelig måltid.