Osterull med egg og serranoskinke





Osterull med egg og serranoskinke

Osterull med egg og serranoskinke er et supert frokost-, lunsj- eller kveldsmåltid. Du kan fint ta denne osterullen med deg som nistemat. Dersom du fyller osterullen med flere grønnsaker etc., kan du fint nyte dette som en enkel og god middag.

Fyll osterullen med de grønnsakene du liker og bruk gjerne bacon, kylling eller skinke i rullen.

Osten stivner raskt når den blir kald. Det er derfor viktig at du har klart det du skal fylle osterullen med, slik at du kan rulle den raskt etter at den er kommet ut av ovnen. Bruk gjerne bakepapiret eller en serviett for å rulle den, slik at du ikke brenner deg.

Ønsker du tips til andre lavkarbo oppskrifter finner du flere oppskrifter her.

Siste oppskrifter

   

Osterull med egg og serranoskinke

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO OSTERULL MED EGG OG SERRANOSKINKE

5 fra 1 stemme
Pin Vurdering
Tid: 15 minutter
Antall: 1 porsjon

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 535kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 46g | Fett: 39g
Allergener
Egg
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 100 gram ost revet
  • 1 egg
  • Pizzakrydder
  • 1 liten champignon
  • 30 gram serranoskinke

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på varmluft på 200 grader. Evt. over- og undervarme på 220 grader.
  • Legg et bakepapir på et bakebrett.
  • Bre revet ost i en sirkel på bakepapiret. Osten skal legges tett.
  • Knekk egget, ca. i midten av osten. Stikk hull i plommen.
  • Strø over pizzakrydder, eller annet ønsket krydder.
  • Legg over tynne skiver med champignon.
  • Stekes på midterste rille i ovnen, til osten er smeltet og blitt gylden. Dette tar ca. 10-12 minutter.
  • Legg over ønsket mengde serranoskinke og rull sammen osterullen. Den må rulles før osten blir avkjølt, ellers stivner osten og du får ikke rullet den. Bruk gjerne bakepapiret som hjelp når du skal rulle, så slipper du å brenne deg.

Kommentar

Server gjerne osterull med egg og serranoskinke sammen med en enkel salat, så har du ett nydelig måltid.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search