Gå tilbake
+ porsjoner
Fluffy chiapudding med sjokoladesmak

OPPSKRIFT PÅ FLUFFY CHIAPUDDING MED SJOKOLADESMAK

Allergener: Ingen
Tid: 3 timer
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 480kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 1 boks kokosmelk Änglamark anbefales, 1 boks inneholder 330 ml
  • 2 ss kakaopulver
  • 2 ss sukrinmelis eller annen søtning
  • 0,25 ts vaniljepulver
  • 5 ss chiafrø

Fremgangsmåte

  • Bland kokosmelk, kakaopulver og sukrin i en bakeboller. Dersom du bruker en kokosmelk hvor kokosfettet og vannet har skilt seg, kan du fjerne litt av vannet. Änglamark sin økologiske kokosmelk skiller seg ikke.
  • Pisk røren med miksmaster, slik at den blir luftig. Bruk rundt 5 minutter på denne prosessen for å få den så luftig som mulig.
  • Tilsett chiafrø og pisk videre i ett minutt.
  • Hell røren over i serveringsskåler eller i en stor skål og sett kjølig i minst tre timer. La den gjerne stå i kjøleskap over natten.

Merknader

Server gjerne fluffy chiapudding med sjokoladesmak med et dryss med kokosmasse og dander med de bærene du liker.

Næringsinnhold

Kalorier: 480kcal | Karbohydrater: 3g | Protein: 9g | Fett: 45g