Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo Bounty

LAVKARBO BOUNTY

Allergener: Melk
Tid: 2 timer
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir ca. 20 Bounty)
Kalorier: 177kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Sjokoladetrekk

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene til kokosbarene i en bakebolle. Dersom du bruker kokosmelk og den har skilt seg, skal du kun bruke det harde fettet.
  • Sett kokosmassen i kjøleskap eller frys i minimum 30 minutter, slik at det blir kaldt. Massen skal være fast og enkel å forme når den er kald. Se tips i teksten over oppskriften.
  • Form kokosmassen i den størrelsen du ønsker. Vi har brukt den originale Bounty-formen som utgangspunkt. Du kan også lage kuler eller bruke en silikonform ment for konfekt til å fylle massen i.
  • Smelt sjokolade og kokosolje over vannbad.
  • Dypp den formede kokosmassen i smeltet sjokolade. Legg de ferdig dyppede Bountyene på et bakepapirkledd skjærebrett og sett til avkjøling i kjøleskapet.

Merknader

Dersom du vil spare tid kan du la være å bruke kokosolje i kokosmassen og erstatte dette med 1 ts xanthan gum. Da får du en fast deig som kan formes med en gang. 
Se flere tips om forming av koksomassen i teksten over oppskriften. 

Næringsinnhold

Kalorier: 177kcal | Karbohydrater: 1.9g | Protein: 1.6g | Fett: 16.5g