Kutt rødløk i små terninger. Finhakk hvitløk, chili og ingefær. Kutt tomaten i to og press ut litt av væsken som du kaster. Del tomatkjøttet i terninger.
Varm smør i en stekepanne til medium temperatur. Stek rødløk i fem minutter før du tilsetter hvitløk, chili og ingefær. Stek i et par minutter før du rører inn tomatene og limesaft. La putre noen minutter, frem til tomaten er myk.
Tilsett scampi og hakket koriander. Strø over salt og pepper. Legg på lokk og la putre i noen minutter. Det er klart når scampien er rosa.
Gratinert blomkålpuré
Sett stekeovnen på over- og undervarme på 200 grader.
Rens blomkål og kutt i små buketter, og stilken i terninger. Legg i en kjele og fyll opp med vann. La koke til blomkålen er mør, ca. 10 minutter. Hell av vannet.
Tilsett smør, creme fraiche, salt, pepper og muskat. Lag en jevn puré med stavmikser eller foodprosessor.
Legg puréen i en ildfast form og strø over revet ost.