Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo entrecote med fløtegratinert sellerirot og rosépeppersaus

Lavkarbo rosépeppersaus

Allergener: Melk, Sennep, Soya
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 312kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 2 sjalottløk
  • 2 ss meierismør
  • 2 dl kjøttkraft
  • 3 dl kremfløte
  • 2 ss rosépepper
  • 1 ss glutenfri soyasaus
  • 0,5 ts Dijon sennep
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Finhakk sjalottløk. Smelt smør i en kjele til medium temperatur og stek sjalottløk og halve mengden knust rosépepper i fem minutter.
  • Tilsett øvrige ingredienser, kok opp sausen og la småputre uten lokk i 20–30 minutter, slik at den tykner.
  • Smak til med salt og pepper.

Næringsinnhold

Kalorier: 312kcal | Karbohydrater: 3.3g | Protein: 3g | Fett: 32g