Gå tilbake
+ porsjoner

Lavkarbo peanøttkonfekt

Allergener: Melk, Peanøtter
Tid: 1 time
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir ca. 20 konfektbiter)
Kalorier: 45kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Smelt sjokolade og peanøttsmør sammen i en bolle over vannbad.
  • Hakk peanøtter og legg nøttene i bunnen av en silikonform beregnet for konfekt, eller dekk en matboks med bakepapir før du strør peanøtter i bunnen.
  • Hell smeltet sjokolade og peanøttsmør over peanøttene i formen. Sett formen i kjøleskap frem til sjokoladen har stivnet.
  • Trykk ut sjokoladen fra formen. Har du brukt en matboks, skjær sjokoladen i passelige biter. Peanøttkonfekten oppbevares i kjøleskap frem til den skal spises.

Næringsinnhold

Kalorier: 45kcal | Karbohydrater: 0.8g | Protein: 1.3g | Fett: 3.6g