Allergener: Melk, Peanøtter
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir ca. 20 konfektbiter)
Kalorier: 45kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 100 g sjokolade uten sukker
- 50 g peanøttsmør uten sukker
- 1 neve salte peanøtter
Smelt sjokolade og peanøttsmør sammen i en bolle over vannbad.
Hakk peanøtter og legg nøttene i bunnen av en silikonform beregnet for konfekt, eller dekk en matboks med bakepapir før du strør peanøtter i bunnen.
Hell smeltet sjokolade og peanøttsmør over peanøttene i formen. Sett formen i kjøleskap frem til sjokoladen har stivnet.
Trykk ut sjokoladen fra formen. Har du brukt en matboks, skjær sjokoladen i passelige biter. Peanøttkonfekten oppbevares i kjøleskap frem til den skal spises.
Kalorier: 45kcal | Karbohydrater: 0,8g | Protein: 1,3g | Fett: 3,6g