Blås opp ballongene, slik at de har størrelse som en liten vannballong. Sjokoladeskålen blir like stor som toppen av ballongen.
Smelt hvit sjokolade og 0.5 ts kokosolje i en bolle over vannbad. Dypp toppen av ballongen i skålen med sjokolade. Sett ballongen, med sjokoladen ned mot et fat eller brett. Sett til kjøling i kjøleskap frem til sjokoladen er stivnet.
Gjenta prosessen med den andre sjokoladen, slik at du får to lag med sjokolade. Når du skal fjerne ballongen fra underlaget anbefales det å bruke en ostehøvel, slik at du får med deg det meste av sjokoladen som er stivnet til underlaget. Dypp alle ballongene og sett tilbake til kjøling i kjøleskapet.
Løsne sjokoladeskålen fra underlaget før du forsiktig stikker en kniv i ballongen slik at luften går ut. Ballongen fjernes fra sjokoladen. På bildet ser du hvordan skålene ser ut når luften er fjernet fra ballongen.
Fyll kinderegget med gul krem og vaniljekrem. Bruk gjerne sprøyteposer for å lage rosetter, dersom du ønsker det.