Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo peanøttmuffins

Lavkarbo peanøttmuffins med vaniljekrem

Kjøkken: Kakehefte
Allergener: Egg, Melk, Peanøtter
Tid: 45 minutter
Porsjoner: 8 muffins
Kalorier: 260kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Muffins

Vaniljekrem

Toppingforslag

Fremgangsmåte

Muffins

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 175 grader.
  • Pisk egg og søtning til eggedosis. Grovhakk peanøttene med en kniv og bland inn i eggedosisen, sammen med de øvrige ingrediensene.
  • Hell muffinsrøren i muffinsformer. Formene skal være ⅓ full. Dette tilsvarer ca. 1 ss per muffinsform.
  • Stek på midterste rille i stekeovnen i ca. 17 min.
  • Avkjøl på rist.

Vaniljekrem

  • Pisk sammen alle ingrediensene i en bakebolle til fast krem.
  • Smør muffinsene med vaniljekrem og bruk gjerne en sprøytepose for fine topper.
  • Strø hakkede peanøtter over kremen og litt SukrinSirup caramel etter ønske.

Næringsinnhold

Kalorier: 260kcal | Karbohydrater: 3.7g | Protein: 9.3g | Fett: 21.2g