Lavkarbo peanøttmuffins med vaniljekrem
Kjøkken: Kakehefte
Allergener: Egg, Melk, Peanøtter
Tid: 45 minutter minutter
Porsjoner: 8 muffins
Kalorier: 260kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Toppingforslag
- Salte peanøtter
- SukrinSirup caramel
Muffins
Sett stekeovnen på over- og undervarme på 175 grader.
Pisk egg og søtning til eggedosis. Grovhakk peanøttene med en kniv og bland inn i eggedosisen, sammen med de øvrige ingrediensene.
Hell muffinsrøren i muffinsformer. Formene skal være ⅓ full. Dette tilsvarer ca. 1 ss per muffinsform.
Stek på midterste rille i stekeovnen i ca. 17 min.
Avkjøl på rist.
Vaniljekrem
Pisk sammen alle ingrediensene i en bakebolle til fast krem.
Smør muffinsene med vaniljekrem og bruk gjerne en sprøytepose for fine topper.
Strø hakkede peanøtter over kremen og litt SukrinSirup caramel etter ønske.
Kalorier: 260kcal | Karbohydrater: 3,7g | Protein: 9,3g | Fett: 21,2g