Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo sjokoladenøtt

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO SJOKOLADENØTT

Allergener: Nøtter
Tid: 1 time
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir ca. 20 stk.)
Kalorier: 76kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Smelt sukkerfri sjokolade over vannbad.
  • Bland hasselnøttsmør og sukrinsirup caramel i en bolle. Du skal få en seig masse som enkelt kan formes.
  • Form hasselnøttblandingen til små baller og legg én hasselnøtt inni ballen. Dyppes i smeltet sjokolade og legges på et bakepapirkledd skjærebrett eller lignende. Dryss over tørket bringebær.
  • Sett til kjøling i kjøleskap frem til sjokoladen har stivnet.

Næringsinnhold

Kalorier: 76kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 1g | Fett: 7g