Lavkarbo sjokoladenøtt

Lavkarbo sjokoladenøtt – saftig konfektbit!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til tights.no.

Lavkarbo sjokoladenøtt er en saftig hasselnøtt-konfektbit som smaker himmelsk! Det skal godt gjøres å spise bare 10!

Sjokoladenøtt lager du enkelt på kort tid. Her er det bare å smelte, blande og dyppe. Når sjokoladen har stivnet i kjøleskapet er godbiten klar til å nytes.

Vi har brukt hasselnøttsmør i kjernen av konfekten. Hasselnøttsmør kan du kjøpe ferdig på glass, eller du kan lage dette enkelt selv. Dette lager du ved å kjøre nøttene i en foodprosessor helt til nøtten slipper fettet og du får et rennende nøttesmør. Dette tar ca. 10 minutter.

Du kan bruke den sukkerfrie sjokoladen du foretrekker. Vi har brukt tights.no sin sukkerfrie sjokolade uten maltitol, og syntes denne passer godt sammen med de andre smakene i konfekten.

Foretrekker du smaken av peanøtt? Sjekk ut vår populære oppskrift på lavkarbo peanøttkonfekt.

Er du interessert i flere oppskrifter på godsaker som er rask å lage? Du finner alle våre raske godsaker her.

Lavkarbo sjokoladenøtt
Lavkarbo sjokoladenøtt

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO SJOKOLADENØTT

Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 1 hr
Antall: 1 batch (1 batch gir ca. 20 stk.)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 76kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 1g | Fett: 7g
Allergener
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅTE

  • Smelt sukkerfri sjokolade over vannbad.
  • Bland hasselnøttsmør og sukrinsirup caramel i en bolle. Du skal få en seig masse som enkelt kan formes.
  • Form hasselnøttblandingen til små baller og legg én hasselnøtt inni ballen. Dyppes i smeltet sjokolade og legges på et bakepapirkledd skjærebrett eller lignende. Dryss over tørket bringebær.
  • Sett til kjøling i kjøleskap frem til sjokoladen har stivnet.
Recent Posts

Legg igjen en kommentar

Anmeldelse av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search