Sett stekeovnen på over- og undervarme på 175 grader.
Kjør peanøttene i en foodprosessor slik at du får fint peanøttmel. Bland alle ingrediensene til bunnen i en bakebolle og jobb med deigen til den er smidig og fast.
Trykk deigen ned i en smurt paiform på 24 cm diameter. Du kan også bruke en rund kakeform.
Stek på midterste rille i ovnen i ca. 20 minutter. Avkjøl bunnen i formen.
Peanøttkrem
Pisk alle ingrediensene sammen i en bakebolle til en fast og jevn krem.
Smør kremen på paibunnen.
Marshmallow fluff
Bland vann, søtning og fibersirup i en kjele. Bruk et termometer og kok blandingen til den når 120 grader. Har du ikke termometer lar du blandingen koke i 8 minutter på høy varme.
Stivpisk eggehviter og eddik i en bakebolle.
Hell innholdet fra kjelen i en tynn stråle i bollen med stivpisket eggehvite. Pisk mens du heller. Pisk i ca. 5 minutter, til massen blir luftig og fast.
Bre marshmallow fluff utover kaken.
Toppingforslag
Smelt sjokolade over vannbad og sirkle dette over kaken. Dryss over hakket peanøtt og raspet sjokolade. Hell gjerne over sukrinsirup caramel rett før servering.
Sett gjerne kaken i kjøleskapet i en times tid før servering, slik at marshmallowen blir fast.