Lavkarbo blåbærostekake i glass
Tid: 15 minutter minutter
Porsjoner: 4 glass
Kalorier: 627kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Blåbærkrem
- 2.5 dl kremfløte
- 100 gram kremost naturell
- 50 gram finesse bakesukker
- 0.5 sitron
- 70 gram blåbær
Nøttebunn
Smelt smør i en kjele og bland inn grovhakket pekannøtt, mandelmel, finesse bakesukker og salt. La stå på varmen i ca. ett minutt mens du rører.
Fordel massen i serveringsglass eller skåler.
Blåbærkrem
Pisk kremfløte, kremost og finesse bakesukker til luftig krem.
Vask sitronen før du rasper av skallet fra halve sitronen og presser ut saften.
Rør inn raspet sitronskall og sitronsaft i kremen. Vend forsiktig inn blåbær. Spar gjerne noen bær til topping.
Fordel kremen i glassene og strø over bærene du la til sides.
Kalorier: 627kcal | Karbohydrater: 6g | Protein: 8g | Fett: 59g