Kjør multer og søtning i en foodprosessor til du får en jevn puré. Sil massen gjennom et dørslag og kast steinene.
Multekrem
Pisk kremfløte, kremost og søtning til luftig krem. Rør inn ca. halvparten av multepuréen. Resten av puréen spares til topping.
Lavkarbo karamellsaus
Bland alle ingrediensene, unntatt vann, i en kjele og kok opp. Kok massen i ca. 10 minutter, til det tykner og blir brunaktig på fargen. Rør om underveis.
Avkjøl sausen. Tilsett kaldt vann og pisk til du får en rennende karamellsaus. Tilsett litt og litt vann til rett konsistens.
Brente pekannøtter
Stek pekannøttene i et par minutter i en tørr stekepanne på medium temperatur.
Rør inn meierismør, søtning, vann, vaniljeekstrakt og salt.
Rør om og la nøttene surre i pannen i ca. 5 min.
Legg nøttene på et bakepapir til avkjøling.
Sett sammen desserten
Hell multekremen i en sprøytepose og fordel i serveringslass eller skåler.
Hell over multepuré og dryss over knuste eller hele pekannøtter. Lag så mange lag du ønsker.
Hell karamellsausen i en sprøytepose med liten tipp, og sprøyt karamell på toppen. Du kan evt. sirkle karamellsausen over med en skje.