75gramchampignon(75 gram tilsvarer ca. 1 stor champignon)
75gramgul paprika (75 gram tilsvarer ca. 1/4 paprika)
200gramblomkålbuketter(200 gram tilsvarer ca. 1/2 blomkål)
4stk.minimais
1tspaprikapulver
0.5tskarri
1tsred curry paste
4dllett kokosmelk (evt. fullfett for flere kalorier og mer fett)
1nevehakket kruspersille til topping
Fremgangsmåte
Stek strimlet svinekjøtt i en stekepanne med smør eller olje. Krydre kjøttet med salt og pepper. Legg kjøttet til sides når det har fått stekeskorpe.
Stek hvitløk og champignon i smør eller olje i samme stekepanne.
Legg champignon i en gryte, sammen med de andre grønnsakene og de resterende ingrediensene, unntatt svinekjøttet. Kok opp gryten og kok i fem minutter.
Tilsett svinekjøtt og kok i ytterligere fem minutter. Smak til med salt og pepper.