Tid: 30 minutter minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 511kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 300 g kjøttdeig av storfe
- 1 hvitløksfedd
- 0,5 chili
- 0,5 rødløk
- 0,25 gul paprika
- 4 ss olivenolje
- 400 g hermetisk hakkede tomater
- 3 dl kyllingkraft (evt. vann og kyllingfond)
- 0,5 lime, saften
- 1 ts paprikapulver
- 1 ts spisskummen
- 0,5 ts malt koriander
- 1 ts Sukrin gold (kan utelates)
- Salt og pepper
Finhakk hvitløk og chili. Kutt rødløk og paprika i små terninger.
Stek kjøttdeig i en gryte med olje. Tilsett hvitløk chili og rødløk. Surr til løken blir myk, ca. fem minutter.
Tilsett de øvrige ingrediensene og gi suppen et oppkok. La putre i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper, og evt. mer av de andre kryddersortene.
Server med det tilbehøret du ønsker.
Kalorier: 511kcal | Karbohydrater: 13g | Protein: 32g | Fett: 35g