Lavkarbo tacosuppe

Ja takk, meld meg på (gratis)

Tacosuppe til hele familien!

Tacosuppe er en enkel suppe å lage lavkarbo også inneholder den ikke bare få karbohydrater, den inneholder også få kalorier samtidig som suppen er mektig.

Suppen kan enkelt varieres på smak ved å tilsette andre typer grønnsaker eller ved å endre sammensetninger av krydder. Prøv for eksempel med karri, gurkemeie og litt kanel.

Det er spisskummen som gir den karakteristiske smaken av taco, og kanskje du vil ha en enda sterkere smak av taco? Her er det bare å smak seg frem.

Vil du gjøre dette enda enklere kan du bytte krydderet i suppen med én pose tacokrydder. Sjekk da om tacokrydderet er uten tilsatt sukker. Du kan også tilsette noen spiseskjeer hjemmelaget tacokrydder.

Lavkarbo tacosuppe

Prøv også for eksempel med grønnsaker som stangselleri, minimais, sellerirot eller blomkål.

Vil du ha en kremet lavkarbo tacosuppe kan du tilsette litt fløte, creme fraiche eller kokosmelk. Bruk kokosmelk for en melkefri suppe.

Du kan dandere suppen med det du foretrekker. Noen forslag er revet ost, guacamole, rømme, chiliflak, limebåter eller for eksempel lavkarbo tortillachips.

Lavkarbo tacosuppe

LAVKARBO TACOSUPPE

5 fra 4 stemmer
Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 30 minutes
Antall: 2 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 681kcal | Karbohydrater: 10g | Protein: 43g | Fett: 50g
Allergener
Ingen

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 400 gram kjøttdeig av storfe
  • 1 fedd hvitløk finhakket
  • 0.5 chili finhakket
  • 0.5 rødløk ternet
  • 0.25 gul paprika strimlet
  • 400 gram hermetisk hakket tomat
  • 4 dl vann
  • 0.5 ts malt koriander
  • 0.75 ts paprikapulver
  • 0.75 ts spisskummen
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 1 ss kyllingfond evt. en annen type fond eller buljong
  • 1 ts eddik
  • 1 ts sukringold (kan utelates)
  • 0.5 stk. lime (saften)
  • 4 ss olivenolje
  • 1 neve frisk koriander hakket

Serveringstips

Fremgangsmåte

  • Stek kjøttdeig i en stekepanne eller gryte. Tilsett finhakket hvitløk og chili, og ternet rødløk. Surr dette til løken blir myk, ca. fem minutter.
  • Tilsett de øvrige ingrediensene og gi suppen et oppkok. Kok suppen i 15 minutter. Smak til med mer salt og pepper, og evt. mer av de andre kryddersortene.
  • Dander suppen med den toppingen du foretrekker.


Recent Posts
Viser 2 kommentarer
  • Anonym
    Svar

    5 stars
    Deilig suppe, ungene elsket denne.

  • May K
    Svar

    5 stars
    Veldig enkel og god suppe ☺️

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search