Allergener: Melk, Peanøtter
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir 9 stk.)
Kalorier: 188kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 150 g sjokolade uten sukker (for melkefri bruk mørk monster sjokolade)
- 150 g salte peanøtter
- 40 g hvit sjokolade uten sukker (kan utelates)
Smelt sjokolade over vannbad.
Bland peanøttene inn i den smeltede sjokoladen.
Legg et bakepapir på et skjærebrett som passer i kjøleskapet. Bruk en spiseskje og legg massen i sirkler på bakepapiret. Sett i kjøleskap i ca. én time.
Dersom du ønsker hvit sjokolade over plettene smelter du hvit sjokolade over vannbad. Hell sjokoladen i en brødpose og klipp av tuppen. Sirkle sjokoladen over plettene og sett til kjøling igjen.
Server når sjokoladen har stivnet.
Servering: 1 sjokoladeplett | Kalorier: 188kcal | Karbohydrater: 2,8g | Protein: 5,6g | Fett: 15,5g