Lavkarbo peanøttpletter





Deilige lavkarbo sjokolade- og peanøttpletter!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Er du ute etter noe som er skikkelig enkelt å lage, men som samtidig slukker søtsuget? Da er kanskje dette akkurat det du trenger.

Lavkarbo peanøttpletter er noe så enkelt som salte peanøtter blandet med smeltet sjokolade. To ingredienser som passer perfekt sammen.

Lavkarbo peanøttpletter

Vi har brukt Monster Lavkarbo Belgisk Melkesjokolade og syntes denne sjokoladen smaker skikkelig godt.

Du kan bruke den sukkerfrie sjokoladen du foretrekker. Prøv for eksempel Monster Lavkarbo Belgisk Mørk Sjokolade dersom du ønsker smaken av mørk sjokolade. Denne sjokoladen er også melkefri.

Lavkarbo peanøttpletter

Visste du at næringsinnholdet i peanøtter varierer mellom de ulike produsentene? Du kan spare mange karbohydrater dersom du velger en produsent med lavt karbohydratinnhold.

Næringsinnholdet i peanøttene varierer ut ifra hvor de er høstet, hvilke sesong og hvilke vekstforhold planten har hatt. Produsenten behandler også nøtten på ulike måter, som vil påvirke næringsinnholdet.

Snack food og Luxus er to peanøttmerker som selges på Europris med lavt karbohydratinnhold. Disse inneholder under 5 gram karbohydrater per 100 gram.

Lavkarbo peanøttpletter

Lavkarbo peanøttpletter

4,67 fra 15 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 2 timer
Antall: 1 batch (1 batch gir 9 stk.)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Servering: 1 sjokoladeplett | Kalorier: 188kcal | Karbohydrater: 2,8g | Protein: 5,6g | Fett: 15,5g
Allergener
Melk
Peanøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Smelt sjokolade over vannbad.
  • Bland peanøttene inn i den smeltede sjokoladen.
  • Legg et bakepapir på et skjærebrett som passer i kjøleskapet. Bruk en spiseskje og legg massen i sirkler på bakepapiret. Sett i kjøleskap i ca. én time.
  • Dersom du ønsker hvit sjokolade over plettene smelter du hvit sjokolade over vannbad. Hell sjokoladen i en brødpose og klipp av tuppen. Sirkle sjokoladen over plettene og sett til kjøling igjen.
  • Server når sjokoladen har stivnet.

4,67 from 15 votes (15 ratings without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search