OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO VARMLUNSJ SCAMPI OG KINAKÅL
Allergener: Melk, Skalldyr
Tid: 15 minutter minutter
Porsjoner: 1 porsjon
Kalorier: 344kcal
Forfatter: Helle Toome
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 150 gram kinakål
- 100 gram scampi
- 75 gram avokado
- 10 gram revet parmesan
- 0.5 ts hvitløkspulver
- 1 krm chili explosion
- Smør til steking
- Fresk basilikum
- Salt og pepper
Skjær kinakålen i skiver. Del avokadoen i små biter.
Stek kinakål og avokado i smør, smak til med salt, pepper, basilikum og hvitløkspulver.
Stek reker i smør, smak til med salt, pepper og chili.
Legg stekt kinakål på en tallerken, topp med rekene.
Dryss over revet parmesan.
Kalorier: 344kcal | Karbohydrater: 3.3g | Protein: 30.1g | Fett: 22.8g