Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo brownie-boller

Lavkarbo brownie-boller (glutenfritt)

Allergener: Egg, Melk, Nøtter
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 12 boller
Kalorier: 244kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 60 g sjokolade uten sukker
  • 60 g hvit sjokolade uten sukker
  • 3 egg
  • 45 g romtemperert meierismør
  • 250 g mandelmel (ikke fettredusert)
  • 8 ss Finesse bakesukker
  • 3 ss kakaopulver
  • 1 ts bakepulver
  • 0.25 ts vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
  • 0.25 ts salt

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 175 grader.
  • Grovhakk sjokoladen med en kniv.
  • Bland alle ingrediensene godt sammen i en bakebolle.
  • Dekk et bakebrett med bakepapir.
  • Bruk hendene eller to spiseskjeer til å forme boller. Deigen er litt klissete så bruk gjerne engangshansker når du former boller. Syntes du deigen er vanskelig å jobbe med kan du tilsette litt mer mandelmel.
  • Legge bollene på bakebrettet.
  • Stek på midterste rille i ovnen i ca. 20 minutter.

Næringsinnhold

Kalorier: 244kcal | Karbohydrater: 2,6g | Protein: 8,2g | Fett: 20,2g