Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo risengrynsgrøt

Lavkarbo risengrynsgrøt

Allergener: Nøtter
Tid: 15 minutter
Porsjoner: 1 porsjon
Kalorier: 204kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 200 g shirataki rice (les tips over oppskriften)
  • 2 dl Dream mandelfløte evt. kremfløte
  • 2 ss sukrin:1
  • ¼ ts xanthan gum
  • ¼ ts vaniljepulver
  • 1 klype salt

Toppingforslag

Fremgangsmåte

  • Skyll risen godt i et dørslag under rennende kaldt vann.
  • Fres risen i en tørr kjele i noen minutter, slik at mesteparten av vannet damper bort.
  • Hell over mandelfløte og kok opp. Tilsett Sukrin:1, xanthan gum, vaniljepulver og salt.
  • La koke i 10 minutter mens du rører. Når grøten har tyknet er den klar.
  • Server grøten med for eksempel Sukrin:1, kanel og meierismør.

Næringsinnhold

Kalorier: 204kcal | Karbohydrater: 0.5g | Protein: 1.7g | Fett: 14.1g