Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Lavkarbo panna cotta uten melk
Allergener:
Soya
Tid:
3
timer
timer
Porsjoner:
2
porsjoner
Kalorier:
243
kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
Lavkarbo panna cotta
2
gelatinplater
2,5
dl
plantefløte
(for eks. soyafløte eller mandelfløte)
0,5
stk.
sitron (sitronskall og saften)
4
ss
Finesse bakesukker
1
klype
vaniljepulver
Bringebærsaus
100
g
frosne bringebær
2
ss
Finesse bakesukker
Fremgangsmåte
Lavkarbo panna cotta
Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann i ti minutter.
Vask sitronen, rasp av sitronskall og press ut saften.
Varm plantefløte, sitronskall, sitronsaft, finesse bakesukker og vaniljepulver i en kjele. Varmes til kokepunktet.
Klem ut vann fra gelatinplatene og tilsett i kjelen. Rør til alt er oppløst.
Hell røren i serveringsglass og sett i kjøleskap i minimum 2 timer.
Bringebærsaus
Varm bær og finesse bakesukker i en kjele. Press bærene gjennom et dørslag slik at du får en saus uten frø.
Hell røren over panna cottaen når den har stivnet.
Næringsinnhold
Kalorier:
243
kcal
|
Karbohydrater:
3,9
g
|
Protein:
5,4
g
|
Fett:
18
g