Gå tilbake
+ porsjoner

Lavkarbo cheeseburgersalat

Allergener: Melk
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 800kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Hamburgerdressing

  • 120 gram Crème Fraîche
  • 20 gram sukkerfri ketchup
  • 1 ts tørket persille
  • Salt og pepper

Cheeseburgersalat

  • Olje til steking
  • 100 gram champignon
  • 400 gram karbonadedeig
  • Salt og pepper
  • 200 gram isbergsalat
  • 60 gram sylteagurk (karbo innholdet varier)
  • 10 stk. cherry tomater
  • 1 avokado
  • 0.5 stk. rødløk
  • 100 gram revet cheddar

Fremgangsmåte

Hamburgerdressing

  • Bland alle ingrediensene i en bolle. Sett til sides mens du lager det andre.

Cheeseburgersalat

  • Stek skivet champignon i en stekepanne med olje. Tilsett karbonadedeigen når soppen har falt sammen. Krydre med salt og pepper. Stek til kjøttet er gjennomstekt.
  • Kutt isbergsalat i tynne strimler, sylteagurk, cherry tomater og avokado i skiver, og rødløk i tynne strimler. Legg alle grønnsakene i seksjoner på et fat, eller bland alt i en bolle.
  • Topp med kjøtt og sopp. Dryss over cheddarost. Server med hamburgerdressing.

Næringsinnhold

Kalorier: 800kcal | Karbohydrater: 6.7g | Protein: 59.9g | Fett: 58.5g