Lavkarbo cheeseburgersalat

Lavkarbo cheeseburgersalat – med svært få karbohydrater!

Denne salaten gir deg de gode smakene fra cheeseburgeren. Salaten er mektig og enkel å lage. Vi har brukt de tradisjonelle cheeseburger ingrediensene som kjøttdeig, cheddarost, sylteagurk og hamburgerdressing. Vil du toppe salaten med mer av det gode anbefaler vi sprøstekt bacon.

Det selges mange lavkarbo dressinger i vanlig matbutikk. Ønsker du å lage din egen hamburgerdressing har vi en skikkelig god oppskrift som krever få ingredienser. Du finner den under.

Sylteagurk inneholder ofte en del karbohydrater. Kjøper du hele sylteagurk fra internasjonale butikker kan du finne noen med svært få karbohydrater. Vi fant en versjon med bare 2 gram karbohydrater per 100 gram.

Er du på jakt etter lignende oppskrifter. Prøv gjerne vår cheeseburgerform sammen med våre lavkarbo lyse middagsrundstykker.

Lavkarbo cheeseburgersalat

Lavkarbo cheeseburgersalat

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO CHEESEBURGERSALAT

5 from 1 vote
Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 30 mins
Antall: 2 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 800kcal | Karbohydrater: 6.7g | Protein: 59.9g | Fett: 58.5g
Allergener
Melk

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

Hamburgerdressing

  • 120 gram Crème Fraîche
  • 20 gram sukkerfri ketchup
  • 1 ts tørket persille
  • Salt og pepper

Cheeseburgersalat

  • Olje til steking
  • 100 gram champignon
  • 400 gram karbonadedeig
  • Salt og pepper
  • 200 gram isbergsalat
  • 60 gram sylteagurk (karbo innholdet varier)
  • 10 stk. cherry tomater
  • 1 avokado
  • 0.5 stk. rødløk
  • 100 gram revet cheddar

FREMGANGSMÅTE

Hamburgerdressing

  • Bland alle ingrediensene i en bolle. Sett til sides mens du lager det andre.

Cheeseburgersalat

  • Stek skivet champignon i en stekepanne med olje. Tilsett karbonadedeigen når soppen har falt sammen. Krydre med salt og pepper. Stek til kjøttet er gjennomstekt.
  • Kutt isbergsalat i tynne strimler, sylteagurk, cherry tomater og avokado i skiver, og rødløk i tynne strimler. Legg alle grønnsakene i seksjoner på et fat, eller bland alt i en bolle.
  • Topp med kjøtt og sopp. Dryss over cheddarost. Server med hamburgerdressing.
Recent Posts
Kommentarer
  • Anonym
    Svar

    5 stars
    Kjempegodt, ble god og mett!!

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search