Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo tomatisert svinekjøttgryte

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO TOMATISERT SVINEKJØTTGRYTE

Rett: middag
Allergener: Melk
Tid: 50 minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 452kcal
Forfatter: Helle Toome
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 1 kg nakkekoteletter av svin
  • Meierismør til steking (olje for melkefri rett)
  • 5 dl vann
  • 75 gram fennikel
  • 50 gram rødløk
  • 150 gram reddiker
  • 50 gram purre
  • 200 gram sopp etter eget valg
  • 30 gram tomatpuré
  • 1,5 ts hvitløkspulver
  • 5 gram paprikapulver
  • Salt og pepper
  • 1 neve fersk persille finhakket

Serveringstips

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet i biter.
  • Brun kjøttet, litt og litt om gangen på høy varme med smør.
  • Hell så dette over i en stor kjele, og tilsett vann.
  • La dette koke, mens dette koker kutt opp grønnsakene og soppen.
  • Brun grønnsakene og soppen i smør, hell dette så over i gryten med kjøttet.
  • Tilsett så tomatpuré, hvitløkspulver og paprikapulver. Smak til med salt og pepper.
  • La koke i 30 minutter, rør om av og til. Rør inn fersk persille like før servering.

Merknader

Takk til Helle Toome som har laget oppskriften www.tolowcarbs.no  Instagram @tolowcarbs_norge

Næringsinnhold

Kalorier: 452kcal | Karbohydrater: 3.4g | Protein: 57.9g | Fett: 22.6g