OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO TOMATISERT SVINEKJØTTGRYTE
Rett: middag
Allergener: Melk
Tid: 50 minutter minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 452kcal
Author: Helle Toome
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 1 kg nakkekoteletter av svin
- Meierismør til steking (olje for melkefri rett)
- 5 dl vann
- 75 g fennikel
- 50 g rødløk
- 150 g reddiker
- 50 g purre
- 200 g sopp etter eget valg
- 30 g tomatpuré
- 1,5 ts hvitløkspulver
- 5 g paprikapulver
- Salt og pepper
- 1 neve fersk persille finhakket
Skjær kjøttet i biter.
Brun kjøttet, litt og litt om gangen på høy varme med smør.
Hell så dette over i en stor kjele, og tilsett vann.
La dette koke, mens dette koker kutt opp grønnsakene og soppen.
Brun grønnsakene og soppen i smør, hell dette så over i gryten med kjøttet.
Tilsett så tomatpuré, hvitløkspulver og paprikapulver. Smak til med salt og pepper.
La koke i 30 minutter, rør om av og til. Rør inn fersk persille like før servering.
Kalorier: 452kcal | Karbohydrater: 3,4g | Protein: 57,9g | Fett: 22,6g