Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo bløtkake

Lavkarbo sukkerbrød

Kjøkken: Kakehefte
Allergener: Egg, Melk
Tid: 45 minutter
Porsjoner: 1 kake (1 kake gir 12 kakestykker)
Kalorier: 150kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 4 egg
  • 80 g Finesse bakesukker
  • 100 g smeltet meierismør
  • 1,5 dl kremfløte
  • 30 g havrefiber
  • 30 g pofiber
  • 1,5 ts bakepulver
  • 0,25 ts vaniljepulver

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 175 grader.
  • Pisk egg og søtning til eggedosis.
  • Bland inn de øvrige ingrediensene. La røren svelle i ca. 5 min.
  • Dekk bunnen av en springform (22-24 cm i diameter) med bakepapir. Hell røren i formen.
  • Stek på midterste rille i stekeovnen i 30-35 min.
  • Avkjøl kaken i formen og vent til kaken er helt avkjølt før du deler den i to.

Næringsinnhold

Servering: 1 kakestykke | Kalorier: 150kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 3g | Fett: 14g