Lavkarbo eksotisk gryterett
Allergener: Selleri, Soya
Tid: 30 minutter minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 609kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Eksotisk chilisaus
- 2 dl kokosmelk (ikke lett)
- 1 dl vann
- 1 ss kyllingfond
- 1 ss glutenfri soyasaus
- 0.5 lime, saften
- 1 ts sambal oelek
- 1 ts paprikapulver
- 1 raspet hvitløksfedd
- 0,5 ts raspet ingefær
Wok
- Nøytral olje til steking
- 300 g pølse med høy kjøttprosent
- 1 sjalottløk
- 80 g minimais
- 40 g vannkastanje
- 40 g bambusskudd
- 30 g selleri-ris
- Salt og pepper
Bland alle ingrediensene til sausen i en kjele. Kok opp og la koke i ca. 15 min, til sausen tykner.
Kutt pølse i skiver og sjalottløk i små terninger. Kutt minimais i tre deler.
Varm olje i en stekepanne til medium temperatur. Stek pølsebitene og sjalottløk til løken er myk.
Rør selleri-ris inn i chilisausen og la trekke i sausen i et par minutter.
Bland pølsebiter og grønnsakene i kjelen med saus og gir et raskt oppkok slik at grønnsakene blir gjennomvarm. Smak til med salt og pepper.
Kalorier: 609kcal | Karbohydrater: 8,6g | Protein: 19g | Fett: 54g