Gå tilbake
+ porsjoner
Kremet squashspaghetti med laks

Lavkarbo kremet squashspaghetti med laks

Kjøkken: Middagshefte
Allergener: Fisk, Melk, Sulfitter
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 782kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 2 laksefilet
  • 2 sjaottløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 4 stk. plommetomater
  • Meierismør til steking
  • 2 dl kremfløte
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 1 ts fiskefond
  • Salt og pepper
  • 2 ss revet parmesan
  • 1 squash
  • 1 neve ruccola
  • 1 ss hakket gressløk

Fremgangsmåte

  • Del laks i små biter. Finhakk sjalottløk og hvitløk. Del tomatene i grove biter.
  • Stek laksebitene i et par minutter i en stekepanne med smør. Legg laksen til side når den er gjennomstekt.
  • Stek sjalottløk og hvitløk i stekepannen i ca. fem minutter. Tilsett mer smør etter behov. Stek tomatene med løken i et par minutter.
  • Hell over fløte, hvitvinseddik og fond. Kok opp og la putre i stekepannen til sausen tykner. Rør inn revet revet parmesan når du har rett konsistens på sausen.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Strimle squash i tynne strimler før du vender inn i sausen.
  • Bland inn strekt laks, ruccola og gressløk. Topp gjerne retten med parmesan og ferske tomater før servering.

Næringsinnhold

Kalorier: 782kcal | Karbohydrater: 9g | Protein: 36g | Fett: 66g