Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo jordbærfromasj

Lavkarbo jordbærfromasj

Allergener: Melk
Tid: 1 time 30 minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 293kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Kok opp vann og frosne jordbær i en kjele. Kok frem til bærene blir myk.
  • Rør inn gelépulver og kjør blandingen i en blender. Avkjøl til romtemperatur.
  • Pisk kremfløte til krem før du rører inn den flytende geléen.
  • Hell røren i en stor serveringsskål eller små skåler.
  • Sett i kjøleskap i minimum én time.
  • Topp gjerne desserten med pisket krem, friske jordbær og raspet sukkerfri sjokolade.

Næringsinnhold

Kalorier: 293kcal | Karbohydrater: 5.7g | Protein: 4g | Fett: 27g